Privacy Summit Fall 2019

Privacy Summit, Fall 2019

LINE Intertrust
Privacy Summit Fall 2019

October 29, 2019
Hotel de Crillon – Paris

6th Global Conference

Powered by LINE Corp. and Intertrust Technologies

Protecting the integrity of the data-driven economy

With today’s seemingly constant data and privacy breaches, much has been made about the need to maintain user privacy and security while also preserving open commerce.

The Privacy Summit will tackle these critical issues as we explore the data-driven economy and privacy in politics, law, and technology. We’ll examine relevant verticals including social networking platforms, health care, energy, IoT, entertainment and media.

Agenda topics include:

  • The latest developments in international privacy policy
  • Cultural norms and privacy
  • Should people have the right to privacy?
  • Privacy in healthcare
  • Risks of data management
  • Data privacy approaches across industry viewpoints

Meet, network, and learn

Collaborate with other industry thought leaders

The 6th bi-annual LINE × Intertrust Privacy Summit is your opportunity to engage with a global community of other security professionals, academics, and entrepreneurs.

Participate in a full day of keynotes, interactive round table discussions, and high-level technical presentations to:

  • Learn about the latest privacy threats and risks, with a focus on solutions
  • Gather insights on new security regulations, best practices, and technologies
  • Identify market trends and hear some compelling real-world use cases
  • And more!
Line Image 1

Join us for an information-packed day, ending with an evening of networking and fun

Meet and network with your peers and other industry leaders and experts from around the world. Take the opportunity to make connections and share insights at our networking lunch and our evening cocktail party.

The 6th Privacy Summit is by invitation only. If you are interested in attending, please request an invite.

Line Image 2

Schedule

Subject to changes and additions

Salon des Aigles

Salon des Batailles

8:00 – 9:00am

1 hr

Welcome and registration

9:00 – 9:30am

30 mins

Welcome speeches

  • Takeshi Nakayama, Executive Officer/CISO/DPO/CPO LINE Corporation
  • Talal G. Shamoon, CEO, Intertrust

9:30 – 10:00am

30 mins

Privacy, Confusology, Price Discrimination, and the Seeds of Capitalism's Destruction

  • Andrew Odlyzko, Professor, School of Mathematics, University of Minnesota

10:00 – 10:15am

15 mins

Privacy and Social Class

  • Lizzie O'Shea, Founder and Board Member, Digital Rights Watch (by video)

10:15 – 10:45am

30 mins

Coffee break and networking

10:45 – 11:30am

45 mins

Computer Science and Privacy

  • Dave Maher, EVP and CTO, Intertrust
  • Milan Petkovic, Head of the Data Science Department, Philips
  • Robert E. Tarjan, Chief Scientist, Intertrust and Professor, Princeton University
  • Andrew Odlyzko, Professor, School of Mathematics, University of Minnesota
  • Talal G. Shamoon, CEO, Intertrust (Moderator)

10:45 – 11:30am

45 mins

Energy, Climate and Privacy

  • Thomas Birr, SVP, Innovation and Business Transformation, E.ON (opening talk)
  • Kezia Wright, Venture Investor, Amaranthine Ventures
  • Stephen Comello, Director, Energy Business Innovations, Stanford Graduate School of Business (Moderator)

11:30am – 12:20pm

50 mins

Panel Session:
Cross Cultural Norms on Privacy and Data Ownership

  • Toru Niimi, Global Project Lead / Legal Counsel, Privacy and Information Security LINE Corporation
  • Nawaf Naman, President and Founder of the The Bridge of Cultures Association
  • Kezia Wright, Venture Investor, Amaranthine Ventures
  • Nathaniel Manning, Co-Founder Ushahidi and Director of Business Development, Intertrust (Moderator)

12:20 – 1:00pm

40 mins

Conversation:
Should There Be a Legal Right to Privacy?

  • Talal G Shamoon, CEO, Intertrust
  • Ron Wheeler, Attorney

1:00 – 2:00pm

1 hr

Networking lunch

2:00 – 2:30pm

30 mins

European Perspectives on Privacy and Security Regulations for the Tech Industry

  • Bernard Benhamou, Secretary General, Institute of Digital Sovereignty

2:30 – 2:45pm

15 mins

Govermental Obligations

  • Nawaf Naman, President and Founder, The Bridge of Cultures Association

2:45 – 3:00pm

15 mins

The Role and Mission of the Taiwanese Government in the Digital Economy Age

  • Cheng-Mount Cheng, Deputy Minister, National Development Council, Taiwan

3:00 – 3:45pm

45 mins

Healthcare and Privacy

  • Philip Bouchet, COO, Tilak Healthcare
  • Paul Abramson, Founder and Medical Director, My Doctor Medical Group
  • Milan Petkovic, Head of the Data Science Department, Philips
  • Chuan-Feng Wu, Associate Research Professor, Academica Scinica
  • Tomas Sander, DPO, Intertrust (Moderator)

3:00 – 3:45pm

45 mins

Latest Developments in International Privacy Policy

  • Kaori Ishii, Professor, Chuo University
  • Elaine Harwell, Senior Counsel, Procopio, Cory, Hargreaves & Savitch
  • Phil Keys, Sr. Manager, Intertrust (Q&A Moderator)

3:45 – 4:15pm

30 mins

Afternoon tea break and networking

4:15 – 4:45pm

30 mins

Keynote – Data Policy

  • Anne Flanagan, Data Policy Lead, World Economic Forum Centre for the Fourth Industrial Revolution

4:45 – 5:45pm

1 hr

Closing Panel Session:
Cross Sector Views on Data and Privacy

  • Andreas Schlayer, Senior Underwriter, Munich Re
  • Florian Kolb, Managing Director, innogy New Ventures
  • Alberto Sigismodi, CEO, Tivù
  • Takeshi Nakayama, Executive Officer/CISO/DPO/CPO LINE Corporation
  • Talal G. Shamoon, CEO, Intertrust (Moderator)

5:45 – 5:50pm

5 mins

Closing Remarks

  • Talal G. Shamoon, CEO, Intertrust

6:00 – 7:00pm

1 hr

Cocktail reception

8:00 – 9:00am

1 hr

Welcome and registration

9:00 – 9:30am

30 mins

Welcome speeches

  • Takeshi Nakayama, Executive Officer/CISO/DPO/CPO LINE Corporation
  • Talal G. Shamoon, CEO, Intertrust

9:30 – 10:00am

30 mins

Privacy, Confusology, Price Discrimination, and the Seeds of Capitalism's Destruction

  • Andrew Odlyzko, Professor, School of Mathematics, University of Minnesota

10:00 – 10:15am

15 mins

Privacy and Social Class

  • Lizzie O'Shea, Founder and Board Member, Digital Rights Watch (by video)

10:15 – 10:45am

30 mins

Coffee break and networking

10:45 – 11:30am

45 mins

Computer Science and Privacy

  • Dave Maher, EVP and CTO, Intertrust
  • Milan Petkovic, Head of the Data Science Department, Philips
  • Robert E. Tarjan, Chief Scientist, Intertrust and Professor, Princeton University
  • Andrew Odlyzko, Professor, School of Mathematics, University of Minnesota
  • Talal G. Shamoon, CEO, Intertrust (Moderator)

Energy, Climate and Privacy

  • Thomas Birr, SVP, Innovation and Business Transformation, E.ON (opening talk)
  • Kezia Wright, Venture Investor, Amaranthine Ventures
  • Stephen Comello, Director, Energy Business Innovations, Stanford Graduate School of Business (Moderator)

11:30am – 12:20pm

50 mins

Panel Session:
Cross Cultural Norms on Privacy and Data Ownership

  • Toru Niimi, Global Project Lead / Legal Counsel, Privacy and Information Security LINE Corporation
  • Nawaf Naman, President and Founder of the The Bridge of Cultures Association
  • Kezia Wright, Venture Investor, Amaranthine Ventures
  • Nathaniel Manning, Co-Founder Ushahidi and Director of Business Development, Intertrust (Moderator)

12:20 – 1:00pm

40 mins

Conversation:
Should There Be a Legal Right to Privacy?

  • Talal G Shamoon, CEO, Intertrust
  • Ron Wheeler, Attorney

1:00 – 2:00pm

1 hr

Networking lunch

2:00 – 2:30pm

30 mins

European Perspectives on Privacy and Security Regulations for the Tech Industry

  • Bernard Benhamou, Secretary General, Institute of Digital Sovereignty

2:30 – 2:45pm

15 mins

Govermental Obligations

  • Nawaf Naman, President and Founder, The Bridge of Cultures Association

2:45 – 3:00pm

15 mins

The Role and Mission of the Taiwanese Government in the Digital Economy Age

  • Cheng-Mount Cheng, Deputy Minister, National Development Council, Taiwan

3:00 – 3:45pm

45 mins

Healthcare and Privacy

  • Philip Bouchet, COO, Tilak Healthcare
  • Paul Abramson, Founder and Medical Director, My Doctor Medical Group
  • Milan Petkovic, Head of the Data Science Department, Philips
  • Chuan-Feng Wu, Associate Research Professor, Academica Scinica
  • Tomas Sander, DPO, Intertrust (Moderator)

Latest Developments in International Privacy Policy

  • Kaori Ishii, Professor, Chuo University
  • Elaine Harwell, Senior Counsel, Procopio, Cory, Hargreaves & Savitch
  • Phil Keys, Sr. Manager, Intertrust (Q&A Moderator)

3:45 – 4:15pm

30 mins

Afternoon tea break and networking

4:15 – 4:45pm

30 mins

Keynote – Data Policy

  • Anne Flanagan, Data Policy Lead, World Economic Forum Centre for the Fourth Industrial Revolution

4:45 – 5:45pm

1 hr

Closing Panel Session:
Cross Sector Views on Data and Privacy

  • Andreas Schlayer, Senior Underwriter, Munich Re
  • Florian Kolb, Managing Director, innogy New Ventures
  • Alberto Sigismodi, CEO, Tivù
  • Takeshi Nakayama, Executive Officer/CISO/DPO/CPO LINE Corporation
  • Talal G. Shamoon, CEO, Intertrust (Moderator)

5:45 – 5:50pm

5 mins

Closing Remarks

  • Talal G. Shamoon, CEO, Intertrust

6:00 – 7:00pm

1 hr

Cocktail reception

Speakers

Stephen Comello

Director, Energy Business Innovations

Stanford Graduate School of Business

Lizzie O'Shea

Founder and Board Member

Digital Rights Watch

Florian Kolb

Managing Director

innogy New Ventures

Dave Maher

EVP and CTO

Intertrust

Elaine Harwell

Senior Counsel

Procopio, Cory, Hargreaves & Savitch

Kaori Ishii

Professor

Chuo University

Ron Wheeler

Attorney

Bernard Benhamou

Secretary General

Institute of Digital Sovereignty

Anne Flanagan

Data Policy Lead

World Economic Forum Centre for the Fourth Industrial Revolution

Cheng-Mount Cheng

Deputy Minister

National Development Council, Taiwan

Milan Petkovic

Head of the Data Science Department

Philips

Nawaf Naman

President and Founder

The Bridge of Cultures Association

Thomas Birr

SVP, Innovation and Business Transformation

E.ON

Chuan-Feng Wu

Associate Research Professor

Academica Scinica

Naohosa Ichihara

Head of IT Security

LINE Corporation

Toru Niimi

Privacy Strategy Lead

LINE Corporation

Kezia Wright

Venture Investor

Amaranthine Ventures

Talal G. Shamoon

CEO

Intertrust

Request an invite to the LINE x Intertrust Privacy Summit, Fall 2019.

Partners in Security

LINE Corp. and Intertrust Technologies are united in their commitment to data privacy and security, and are proud partners in this series of security conferences.

Line logo

Based in Japan, LINE Corporation (NYSE:LN/TSE:3938) is dedicated to the mission of “Closing the Distance,” bringing together information, services and people. The LINE messaging app launched in June 2011 and since then has grown into a diverse, global ecosystem that includes AI technology, Fintech and more.

intertrust

Intertrust provides trusted computing products and services to leading global corporations – from mobile and CE manufacturers and service providers to enterprise software platform companies. These products include the world’s leading digital rights management, software tamper resistance and privacy-driven data platforms for ad tech, DNA storage and IoT.

Copyright © 2015 Intertrust Technologies Corporation All rights reserved.